istanbul Turbo Servisi

Turbo Servisi / Turbo Tamircisi Ne İş Yapar?

Turbo servisi ve tamircileri, motorlu araçlarda kullanılan turboşarj sistemlerinin bakım, onarım ve değişim işlemlerini gerçekleştiren uzmanlardır. Turboşarj, araç motorlarının performansını artıran önemli bir parçadır ve zamanla aşınabilir, hasar görebilir veya performans kaybına uğrayabilir. Turbo servisi bu durumda devreye girerek şu hizmetleri sağlar:

Turbo tamircileri, araçların motor performansını en üst düzeyde tutmaya yardımcı olarak, yakıt verimliliğini artırır ve motor ömrünü uzatır.

İstanbul Turbo Servisi

İstanbul Turbo Servisi olarak, Bağcılar Sanayi Sitesi'nde 4L Turbo adıyla hizmet vermekteyiz. Firmamız, Türkiye genelinde kargo veya otobüs ile sevkiyat yaparak 1 YIL onarım ve yedek parça garantisi sunmaktadır.

Uygun fiyatlarla kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen firmamız, müşteri memnuniyetini ve kaliteyi her zaman ön planda tutmaktadır. Yıllardır sektörde sayısız turbo revizyonu yapan firmamız, büyük bir marka olmanın temel taşının müşteri memnuniyeti ve kaliteli hizmet olduğunun bilincindedir.

Başakşehir Turbo Onarım ve Bakım Servisi

Hizmetlerimiz:

Listedeki her hizmetimiz titizlikle yapılmakta olup, araç teslim süremiz 30 dakika ile 2 saat arasındadır. Her marka araç ve motorlu taşıt turboları üzerinde hizmet vermekteyiz.

Tamir, Bakım ve Satış Hizmeti Verdiğimiz Araçlar:

Her türlü araç için turbo tamiri, onarımı ve revizyonu uzman ekibimiz tarafından özenle yapılmaktadır.

istanbul Turbo Servisi Turbocu Turbo Tamiri Turbo Servisi Turbo tamir Fiyatları Turbo Arızaları Turbo Çekiş problemleri Turbo Arıza ışığı yakması Turbo Islık sesi
Anasayfa